dimecres, 28 de setembre del 2011

Half de Berga i altres notícies de la setmana

Gràcies equip per desplaçar-vos fins a les Aigües per la foto, en especial als que ho vau fer només per a això. Té bona pinta no?


Competició: Deixeu-me que comenci per felicitar als Dragons que van anar al Half de Berga. Fins i tot no tenint la sort de cara (el nostre Dragó franquícia va tenir un mal dia, i el factor sorpresa el van desqualificar injustament), hem fet un paper espectacular, classificant-nos el 14 de 38, per davant d’equips importants i molt a prop dels nostres rivals.
Documents: Us donarem accés a una carpeta de Google Docs on hi penjarem els documents que considerem poden ser útils per vosaltres (la carta de benvinguda, plans d’entrenaments, comunicacions...). Dins de la mateixa n’hem obert una altra que es diu Documents compartits, sisplau si voleu penjar fotografies feu-ho en aquesta segona carpeta. En breu rebreu la invitació per a poder accedir-hi.
Propostes:  Us passem el repte de TFswim pel proper 19 de novembre. Es tracta de nedar 2012metres al Canal Olímpic. Us podeu apuntar tant a la competició, com a la competició més un pla d’entrenament i tres sessions al mar amb ells. Una bona manera de perdre la por a la distància. Aquí teniu tota la informació detallada.
Recordar-vos que aquesta setmana pugen els preus de la MCD i també que si algú de vosaltres fa alguna competició i vol anar acompanyat que ens ho digui o que ho proposi directament via Fòrum. De moment aquest cap de setmana tenim participants en la Marató i Mitja Marató de Collserola, la Mitja de Sant Cugat i a Cavalls del vent, i pel pròxim a la increïble Duatló del Puigmal.
GU Energy: Agraïm una vegada més que molts dels Dragons hagin pogut provar els gels d’aquesta marca, a nivell general l’acceptació ha estat excel·lent.
Entrenaments: Dijous ens veurem uns quants des de Sant Cugat a les 19.30, com i on sempre, per la setmana que ve intentarem preparar un entrenament que combini bicicleta amb running de cara a la GARMIN, en principi serà dijous.