dimarts, 20 de setembre del 2011

Notícies de la setmana

Competicions: Més enllà dels resultats de cadascú, que n'hi ha de molt bons, va ser especialment interessant la trobada de força quantitat de Dragons a la cursa de la Mercè.

Entrenaments: Aquest cap de setmana molts estarem fora per tant no organitzarem entrenament oficial el cap de setmana i ens centrarem en la trobada setmanal a les 19.30 a la plaça Rotary de Sant Cugat. De fet encara farem una mica de bici i/o alguna sortida de natació fins la Garmin, i després ja entrarem de ple en la temporada de running, que hi ha objectius interessants.
Solidaritat: Una companya ens ha comentat que estan recollint wambes d'aquelles que estan desgastades però no del tot per a enviar a Burkina Faso, de pasada també si teniu alguna samarreta de cursa, podrem fer una recol·lecta conjunta. Ja us direm el dia en què recollirem si en teniu algunes per a donar-les-hi. L'ONG és MUJERES BURKINA www.mujeresburkina.org. Ajuden a dones amb micro crèdits etc..... i aprofiten els viatges per portar medicines i bambes per tothom (homes, dones, nens i nenes).
Balanç de temporada: Per si algú no ha rebut el mail us recordem que us hem enviat una important carta referent al tancament d'aquesta passada temporada 2011 (si no l'heu rebuda ens ho dieu).

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Vamos dragona seguid Asi cracks!!!

Anna ha dit...

felicitats familia!!!

XTB-XAVI ha dit...

Impressionant!! Felicitats Dragons family!

Fins aviat!

Xavi.