dimecres, 5 d’octubre del 2011

Festa i altres coses de menys interès

Competicions: Ja us vam dir que el cap de semana venia carregadet de competicions i així ha estat, de fet a més del Challenge del Xavi A., dels participants a la Mitja de Sant Cugat, els del Trail per collserola i dels dragons a Cavalls del vent el Manuel i el Xavi G. (crónica), també ens vam oblidar del Carlos i de la Júlia que feien l’Olímpic de Gavà.
Per aquest cap de setmana us proposem una cursa molt Dragona. Són 5km amb un objectiu solidari.
http://webfacil.tinet.org/usuaris/jmarip/Informacio_tec.cursa_20110906171158.pdf
Entrenament: Us avisem amb poc temps però demà hi ha un running de semitrail a les aigües. Convocatòria de 19.30 a 19.45 al pàrking dels Maduixers, 5kms plans per les Aigües i tornada amb desnivell per la carena, passant per Vallvidrera, calculem uns 11kms. Caldrà frontal, suposem. Qui vulgui anar a ritme més tranquil pot fer els 5km i tornar per les Aigües de nou. Ens trobarem tots al mateix punt. Aquesta setmana s’anul·la l’entrenament a Sant Cugat, tot i que si voleu quedar entre vosaltres no hi ha problema, evidentment.

Festa: Recordeu que el dia 20 tenim quedada on no hi podeu faltar. Serà post sopar, quedarem tots en un bar per recuperar tot l’alcohol perdut degut als entrenaments i després qui vulgui podrà continuar de festa.