divendres, 1 d’abril del 2011

Reserveu-vos el 9 i 10 de juliol

I és que aquest és el cap de setmana oficial dels Dragons, hem escollit les proves que organitzen o3series a Les Angles tant per les dates com per la possibilitat de competir en la distància que més us agradi. També estem pensant en dues possibles ubicacions per fer un stage dirigit per Tritraining: platja o muntanya?
Sabem que molts de vosaltres ja esteu començant a planejar la temporada 2011 i no volíem demorar més aquesta proposta. Per dates és un cap de setmana ideal, tant per competir com pels acompanyants, però el millor és la varietat de triatlons que fa que tothom hi tingui cabuda.
El dissabte dia 9 hi ha, pels més valents, una de les proves de distància Ironman més dures del món, l’Altriman, només l’horari de sortida ja espanta, les 5.30, però si hi ha algun valent, segur que no estarà sol.

http://lluisrey.blogspot.com/2010/07/fotos-altriman-2010.html
El mateix dissabte a les 9, pels amants dels triatlons ràpids o pels debutants, hi ha una triatló sprint.
L’endemà, diumenge, ens proposen un Olímpic i un Half, amb el mateix circuit: nedar al llac Matemale per després agafar la bici i fer un tomb per les típiques muntanyes franceses, és a dir carreteres estretes envoltades de bosc i perquè no dir-ho, no sempre ben asfaltades, finalment el running serà al voltant del llac.
La idea seria aconseguir allotjament i passar tot el cap de setmana a la zona, el cost final del mateix dependrà dels recursos que tinguem del Club, que no seran gaires, i de qualsevol patrocinador que pugui sorgir, en aquest sentit us demano que us comenceu a moure, segur que entre tots, alguna cosa aconseguirem.
Per a més info entreu a www.o3series.org i busqueu la prova del juliol Altriman. Està en francès, però us traduirem tot en breu.
Us deixo aquí l’enllaç de tres cròniques: les del Half i Olímpiques de membres dels Dragons, la de l’Altriman d’un bon amic, que per cert ens ha convidat a la zona d’Osona per a guiar-nos a fer un tomb en bici per la zona.
Altriman: http://jmmf.blogspot.com/2010/07/altriman-3800-196-422-10-de-juliol-del.html
Half: http://www.ironpanic.com/2009/07/triathlon-des-garotxes-les-angles.html
Olímpic (només tenim fotos): http://maricaelultimo.blogspot.com/2010/07/triatlo-cd-capcir-11072010-les-fotos.html
Us animeu?

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Reservat...encara no sé si half o olímpic!

Fins aviat,

Xavi.