dimarts, 5 d’abril del 2011

Notícies de la setmana

Primer entrenament de natació: Aquest divendres farem la primera trobada per a nadar al mar. Ens citarem a les 5 de la tarda davant el Club Natació Barceloneta.
La natació en aigües obertes té algunes particularitats i més si es tracta del primer segment del triatló. És important conèixer alguns petits aspectes que ens ajudaran en les triatlons. Des de com col·locar-se bé el neoprè, com entrar a l’aigua, nedar en grup a peus d’un altre nedador, orientació dins l’aigua, diferències entre nedar al mar amb neoprè i nedar sense neoprè…
El Xavi de TriTraining ens farà una petita xerrada sobre tots aquests aspectes i després, per qui ho vulgui, ho practicarem tots junts. L’aigua encara està una mica freda però no us feu enrere, serà una bona sessió d’entrenament en grup. Confirmar via doodle http://www.doodle.com/52tish67wyiaxpvq
Alguns vindran a la xerrada, però després en comptes d’entrar a l’aigua correran pel passeig marítim, o simplement es quedaran fent panxing a la platja, així que presentem les vàries possibilitats.
Opció 1: 17.00 Teoria natació, 17:45 Pràctica natació
Opció 2: 17.00 Teoria natació, 17:45 Pràctica natació, 18:30 Running 5km
Opció 3: 17.00 Teoria natació, 17:45 Running 10km
Opció 4: 18:30 Running 5km

Per qui no tingui neoprè teniu tres opcions:

1) Passar fred
2) Comprar-vos un Shorty a Decathlon (sobretot que la talla sigui la vostra, us ha d'anar apretat) http://www.decathlon.es/shorty-100-hombre-id_shorty_8162172.html 
3) Tritraining llogarà neoprens, tot i que això serà per més endavant, no creiem que aquest divendres en tingui.

Entrenament extra: Com cada dissabte, a les 8:00 es quedarà amb qui escrigui a bcndragons per a fer una volteta en bici de carretera.

Equip format pel triatló del Prat: Actualment ja som 6 per l’equip del Triatló del Prat, recordeu que si algú està interessat es pot afegir de moment com a reserva. En tot cas, de moment, formaran l’equip el Capi, el Marcel, el Jaume, el Guille, el Xavi F. i el Pau.
Federar-se:  Molts us esteu federant ja, adjuntem aquí l’enllaç que explica com fer-ho, http://bcndragons.blogspot.com/2010/11/perque-no-comencar-ja-i-com-federar-se.html és possible que els que ja hi figureu com a independents ens hagueu d’escriure un mail per a què confirmem, via mail a la federació, que formeu part dels Dragons, ja ens ho demanareu.
Triatló de Ventalló: Recordeu que es tracta d’un bon triatló per debutar, a més tritraining sorteja dues inscripcions. http://www.tritraining.es/sorteo-triatlo-ventallo/
Caps de setmana a reservar: Ja us hem anunciat que us heu de reservar el 9 i 10 de juliol pel tri de les Angles, http://bcndragons.blogspot.com/2011/04/reserveu-vos-el-9-i-10-de-juliol.html  però a més estem preparant també per fer un possible stage de triatló el 11 i 12 de juny, en breu us passarem més informació.
Cursa dels Bombers: Pels Dragons que la feu la cursa dels Bombers, just davant de les taquilles del Zoo, al Parc de la Ciutadella hi ha una rotonda amb un monument al mig, doncs es fa convocatòria a dalt de la rotonda mirant cap a l’Arc de Triomf a les 9.30, de totes maneres aquesta vegada serà complicat tenint en compte que no podrem anar amb la samarreta dels Dragons.
Equipació: Després de molta feina, la nostra equipació de Champion System ja està produint-se i en breu començaran els de Magic Equip. Al final entre samarretes de running, trisuits i maillots de bici hem fet un total de 50 comandes. Us volem agrair molt el recolzament que em tingut en aquest sentit. 


3 comentaris:

Pau ha dit...

Pels què aneu a bombers estarem a la plaça tetuán (Gran Via-Sant Joan) fent fotos i vídeos, per tant si m'aviseu i em dieu el temps objectiu estaré atent (tampoc està de més un crit quan em veieu, sinó és complicat detectar-vos)

Mikel ha dit...

Això es el kilometre 6, no???...doncs fàcil...6x4=24...als 24 minuts de començar la cursa..osease a les 10:22/10:24...

Pau ha dit...

Sactament, t'apunto a la llista, estaré a sobre el muret...