dijous, 31 de març del 2011

Divendres, dissabte i diumenge

Les diferents activitats programades per aquest cap de setmana seran:

Divendres: Entrenament de running al Parc Cervantes. Punt de trobada: entrada de dalt del Parc, la que dóna a l'Hospital de Sant Joan de Déu, a les 19.15. Es farà un escalfament de 15-20 minuts per Pedralbes tornant al Parc a les 19.40 (si algú arriba tard, que escalfi pel seu compte). Després farem quatre vegades un circuit en forma de 8 i dues rampes. Es pujarà ràpid, cadascú al seu ritme, i es baixarà recuperant. Al finalitzar es realitzaran, de manera voluntària, uns exercicis a les escales.

Dissabte: Volta en bici de carretera d'uns 50km, en principi es sortirà a les 8.30 de la plaça Sarrià, però això depen dels assistents. A qui li interessi anar que escrigui a bcndragons i concretarem la informació. A més algún Dragó assistirà als Medijocs a Sant Cugat.

Diumenge: Cursa del Corte Inglés. Com hem comunicat hi haurà un grup que anirà de passeig i n'hi haurà un altre que intentarà anar per sota de 4.30min/km. Recordeu una vegada més que és una cursa gratuïta i amb un recorregut força atractiu. Això sí, la gentada que hi ha no permet anar a buscar marca. El punt de trobada serà davant la sortida de l'FNAC que dóna a la Plaça Catalunya (també hi ha l'Habitat) a les 9 hores, mitja hora abans de començar.

Foto d'alguns Dragons, and company, a la Mitja de Montornès del cap de setmana passat.

Ens veiem!

2 comentaris:

Carlos Pérez ha dit...

Hostia el de la izquierda es David Cazorla... mi antiguo jefe en Henkel. Alguien lo conoce?

Barcelona Dragons Triathlon ha dit...

Carlos,
David es amigo de Alberto y fueron ellos quien nos consiguieron las inscripciones para la Media.