dilluns, 13 d’abril del 2015

Ja arriba el bon temps!! I amb ells les competis!



El dissabte 11 d'abril el nostre dragó Toni ha fet la Ultra Trail  Montseny!  88.700 mtrs. 4700+100% Montseny. Ni un tram fora del Parc Natural! Amb una mica més de 15h 30min el Toni ens ha demostrat una vegada més que està fet un crack, molt fort, i amb un cap fora de sèrie!! I sempre amb un somriure a la boca, el semblant  alegre i amb il·lusió. Moltes felicitats Toni i gràcies Manu, Anna i Carmelo, el paper dels supporters és fonamental.






El diumenge el Nano i el Paradell van fer la Duatló de Vic. Molt dura alhora que preciosa. Un run per camins de terra amb pujades i baixades pel riu i una volta de bici amb dos ports trenca cames.  Moltes felicitats nois i a tu, Pol molts ànims!!!  Pensa que els pros també cauen!! L’ important és l’ esperit que tens!



I la Inma ha fet la 35a edició de la marxa cicloturista internacional de les Rutes del Montseny, circuit català de llarga distància amb un únic recorregut de 152km.Moltes felicitats Inma!




I aquest dissabte 18 d'abril l' Anna, la Bea, la Lídia i la Manu faràn la UltraTrailWalker!! Noies molta sort, molts ànims i sobretot disfruteu molt i gaudiu! La Júlia i la Montse estaran preparades per si les necessiteu!

Bona setmana a tots! Força Dragons!