dilluns, 16 de març del 2015

Quin cap de setmana d´èxits!!! Ha sigut la Marató!

La Marató de Barcelona ha sigut tot un èxit! Els nostres Dragons han demostrat que són uns cracks!! Avui tots ells han guanyat!! Tant entrenar té la seva recompensa i el factor sort només ha fet que ajudar i engrandir els bons entrenaments. Moltes felicitats a tots! Des del Martí amb el Jag de llebre fent una gran marató fins el Rubén, el Víctor i l’Álvaro han baixat un quart d’hora de l’ any passat. També el Pol amb el Nano de llebre ha demostrat ser un mega crack i la Bea rebaixant en més de 20 minuts el temps de l’any passat amb la Manu de llebre! L’Anna ho ha aconseguit! Anna tu que dubtaves tant,… sort que tenies dues llebres a full: el Roger i la Júlia, però ho has aconseguit tu!! I com no, a tu Pau, fer de llebre oficial té molt de mèrit!! Bé familia, veure els colors grocs i negres dels Dragons a la Marató de Barcelona és tot un orgull! I més encara veure la cara de satisfacció d’aquesta familia en què el denominador comú no només és l’esport sino també el bon rollo que es respira!!! Sou els millors! Som els millors!! Moltes felicitats a tots!!! És una satisafacció pertànyer a un club com els Dragons!! Descanseu , però poc, que aquest any hi ha moltes fites!! 
Cal destacar la funció de Club que una vegada més s'ha viscut en la marató de Barcelona, quasi hi ha hagut tants dragons animant o fent de llebre com corrent. És espectacular!
I l’Anna i el Carmelo van fer la Skyrace Montserrat, 15 km amb 800 metres de desnivell!! 80% de corriols i la pujada des de Monistrol fins l’aeri de Montserrat!! Felicitats parella! Ha sigut dur però ho heu aconseguit!!  Esteu fets una màquina!! Moltes felicitats!!
I la Imma i El Jordi Paradell han fet el Ports del Maresme!! Forts forts estan aquest parell! 90km amb tres ports de Muntanya!! Molts felicitats!!

Dragons esteu molt molt forts!! Està clar que tota feina té la seva recompensa!! Moltes felciitats!! Seguiu així!!