dijous, 14 de juliol del 2011

Cap de setmana Triatló a Les Angles + entrenaments WE

Vam escollir el Cap de setmana de triatló a Les Angles perquè oferia totes les distàncies possibles i per tant tothom podia escollir. La participació no ha estat tant nombrosa com esperàvem tenint en compte que som més de 50 socis, però sí vam ser una bona colla i el nostre groc comença a destacar ja entre els triatletes.
Dissabte el Víctor i el Carlos competien en la distància sprint i el Xavi A. en l’Altriman.
També teníem presència en el Olímpic gràcies al debut de l’Albert i fins a 6 Dragons van començar (i acabar) l’exigent Half de Les Garotxes: el Capi que va dominar pràcticament de principi a fi, el Pau que tot i fer un bon parcial de running no va ser capaç de pillar-lo, el Guille a qui la seva constància el va dur al tercer lloc, el Jaume que va decidir apostar per la primera posició fent un atac demolidor en bici, el Mikel que va liderar els Dragons durant el primer sector, i finalment el Xavi G. que malgrat ser un Half contrari a les seves característiques i acabar amb fasciculacions va fer un tri magnífic i pendent que cap Dragó decidís abandonar (si algú ho feia, es trobaria amb un President de 2 metros amb un Dragó al pit que no li permetria).
La Júlia, per la seva banda, aconseguia la cinquena posició al tri de Sant Pere Pescador. Olé.

Adjuntem aquí també les propostes d'entrenament de Tritraining pel cap de setmana
Os paso entrenamientos para este fin de semana. Todos gratuitos:
Viernes 7:00 de la mañana: Test circuito Tri de la Vila.
Viernes 18:00 natación en la Barceloneta.
Sábado 8:00 Salida bici complicada de 104km Mataró-Collformic-Mataró.
És possible que alguns quedem cap a les 7.30 a Montgat dissabte per
anar cap a Mataró i una mica més i tornar, un entrenament en pla. 
Confirmeu via fòrum sisplau

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Fantàstic cap de setmana!!

Merci a tots els Dragons i familiars que vau venir per fer encara més gran aquest Club per la vostra simpatia, entusiasme i bon rotllo que vam tenir durant tot el weekend!!

Els colors groc i negre ja es comencen a veure i a més amb alguns cracks pel davant...i per a mi el trisuit més maco de tots!!

Sou els millors!!!

Fins aviat!

Xavi G.