dimecres, 29 de juny del 2011

Notícies de la setmana, carregadeta de propostes!

Competició: Aquesta setmana, quatre Dragons ens desplaçàvem cap al País Basc per a competir a Donosti. El Dissabte la Bea feia la triatló de la dona, quedant en la posició 65 de quasi 300 inscrites i fent un parcial de bici espectacular amb una màxima de 38.5km/h en un circuit totalment pla. L’endemà el Xavi E., el Xavi A. i el Pau, competien en el duríssim triatló olímpic on a més de les dures rampes del sector ciclista s’hi sumava una temperatura de quasi 40º en el running per la Kontxa. Moltes felicitats!!!
En aquesta foto veiem a cadascú d’ells en el seu pitjor sector, però on han quedat més guapos jiji.


I aquí la Bea en la T2.

Entrenament: Aquesta setmana teniu de tot i per tots els nivells. Farem una entrada única al Fòrum amb les següents possibilitats.
1)      Divendres: Volta de 50km per Collserola, punt de trobada a les 18 hores a l’inici de la Rabassada per anar direcció Sant Cugat i rodar per Collserola. Fins a les 20 hores.
2)      Divendres: 20:15 Pàrking dels Maduixers per fer 10-12, 6km de pla per les aigues + 5-6 per la carena. Ritme mig. (a càrrec de Tritraining)
3)      Dissabte: Clínic TFSwim a les 8 del matí, recordeu que cal inscripció (no sabem si queden places, de moment som 5 o 6 Dragons) Fins a les 11 del matí
4)      Dissabte: Sortida de natació Sailfish Berga a la platja de la Barceloneta a les 9 del matí (a càrrec de Tritraining)
5)      Dissabte:  Sortida bici de 60km o una mica més (11 del matí a Diagonal Numància) Bcn-creu Aragall (anant per walden i tornant per walden qui vulgui, per Molins la resta).
6)      Diumenge: 8.30 del matí a plaça Borràs per agafar la carretera de Molins direcció la creu D’aragall. Sortida propera als 80 o 90km i per tant calculeu 3 hores).
Per comentar/confirmar activitats, aquí teniu el Grup creat: Entrenaments múltiples 2 i 3 de juliol
Doncs aquí està tota la teca, és possible que diumenge a darrera hora es faci també un entrenament de transició per a aquells que aneu al Tri de la Vila, seria per Sant Cugat o pel Papiol, buscant un recorregut més o menys ràpid i pla més una zona per poder córrer (20km bike + 5km run).
Altres: Recordeu que al fòrum teniu el tema del BG Fit per si us interessa i que aquesta setmana us hem comentat també la possibilitat d’un quiromasatgista http://bcndragons.blogspot.com/2011/06/roberto-ortiz-quiromasatgista.html