dijous, 28 d’abril del 2011

Notícies de la setmana

Entrenaments: Divendres a les 18 hores hi ha una quedada a la platja de la Barceloneta, on la darrera vegada, davant del Club Natació Barceloneta. Demà no hi haurà reunió prèvia ni consells de Tritraining, sinó un punt de trobada per anar a l’aigua i crear petits grups de natació. Després, cap a les 19 o 19.15 és possible que es corri una miqueta.
Diumenge a les 10.30 trobada familiar dels DRAGONS. Fem una convocatòria per a xerrar, coneix-se’ns i passar el diumenge. Aprofiteu per venir tots aquells que habitualment dieu que no esteu entrenats, els sargantanes, porteu familiars i/o amics... El recorregut seran els 18km en biciclata de muntanya per la carretera de les aigües, des d’Esplugues al Tibidabo i tornada. Atenció perquè el punt de trobada serà a la plaça Mireia a Esplugues (tocant al Club Ciutat Diagonal). Allí serà més senzill aparcar, a més farem una pujada inicial d’1km i a partir d’aleshores tot pla. Qui vulgui després i si hi ha temps, anirem a treure una mica de suc a les BTT.
Adjuntem un doodle per les dues activitats, us recordem una vegada més de la comoditat que ens ho confirmeu, ja sigui amb un Sí o amb un No

Equipacions: Al marge d’unes petites correccions, ja està el 99% del material de ChampionSystem amb nosaltres, per tant ja el podeu passar a buscar en algun entrenament o encara millor si ho podeu fer personalment, enviant un mail a bcndragons@gmail.com Entre demà i dilluns arribaran els de Magic Equip. Com sabeu, amb Magic hem trobat el complement perfecte a ChampSys, i no només per què fan un material de qualitat i a bon preu, sinó per la proximitat i facilitats a l'hora de solucionar problemes. De moment el tracte és molt personalitzat i adaptat a les nostres necessitats.
A partir d’ara les comandes s’aniran agrupant amb grups de 10 o 15 peticions, per tant ens aneu enviant el què vulgueu i ho anirem encarregant.
1)      En quant a bici treballarem sí o sí amb Magic, en principi farem un maillot normal amb cremallera tres quarts, però si voleu màniga llarga, sense mànigues o amb cremallera sencera ho comenteu, i si arribéssim a 10 ho faríem també.
2)      Pel què fa a complements, depenent del volum treballarem amb Magic o ChampSys, vosaltres demaneu.
3)      Pel què fa a triatló, farem tres opcions: Trisuit Basic de Magic, trisuit ITU de ChampSys (preu mig) i dos peces de ChampSys.


Solidaritat: Suposem que activarem alguna mena d’acte solidari pel cap de setmana triatlètic a Les Angles, però d’entrada, de la mà del nostre President i dels que participaran en el Half Challenge de Calella, volem fer una primera crida per tal d’ajudar a una de les ONGs amb les que ens hem relacionat aquesta temporada, CAICO. Ja heu rebut i rebreu més informació al respecte. Us demanem d’entrada la vostra ajuda, ja sigui directa, com sobretot de difusió. Gràcies.
Sort: Finalment, una vegada més, sort als què participaran al Prat i també a l’Andrei, que representarà al seu país però també als Dragons en una prova de la ITU.