diumenge, 28 de novembre del 2010

Federats i creixent

A la vegada que ens confirmaven des de la federació que ja constàvem com a Club, hem anat creixent a un ritme força elevat. Amb una setmana ja hem superat la quinzena de socis, i molts altres ens han confirmat interès o demanat informació. El millor de tot és que som i serem gent molt dispar, i per tant, segur que hi trobareu cabuda als vostres interessos, tenim des d'Ironmans a Dragons que no han provat de fer cap triatló, des d'amants a lluitar contra el crono en asfalt a grans corredors de muntanya, de ciclistes a nedadors... La setmana que ve tenim previst començar una ronda diària o bidiària de presentacions dels nous membres, començant pel president i instigador d'aquest club, serà un formulari de 15 preguntes que busquen mostrar el perfil dels futurs Dragons.
Estem contents de la rebuda obtinguda per part de vosaltres i de les empreses que d'una manera o altra han ofert la seva col·laboració, estem tancant molts serveis pels socis, descomptes a botigues, fisios, entrenadors personals... mica en mica

Una coseta més: el divendres dia 10, després del pont organitzarem la primera trobada, en aquest cas serà de running, per a donar-nos a conèixer, això vol dir que hi són convidats els actuals socis, però també tots aquells que ens volgueu conèixer i preguntar. Ja sabeu, però, que a l'adreça bcndragons@gmail.com també podeu consultar els vostres dubtes i intencions.
I per acabar, agrair la predisposició dels sedentàris a col·laborar amb aquest club, segur que hi aportaran molta energia i sabiduria, com ells han dit volen que "els Barcelona Dragons siguin el seu club". Doncs sereu molt benvinguts. El bloc en català i en castellà.

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Vice... a les seves ordres avui matexi publicaré el qüestionari i alguna coseta més!!

Una abracada!

Xavi.