dimarts, 5 de maig del 2015

Cada setmana més i millor!!!




Aquest cap de setmana hi ha hagut una nova edició del Trail de Cap de Creus, la primera  de les tres curses de les MISSIONx3; Trail molt dur però marcat per la bellesa dels seus paisatges.




El dissabte 2 , la Bea,va fer els 23km,amb 1200 positius!! Una cursa dura on la Bea, una de les nostres dragones del mes, va demostrar una vegada més que estant al límit és capaç de fer tot allò que es proposa!! Moltes felicitats!!!







El diumenge es va fer la Marató, 43km amb 2200 de desnivell positiu on va haver una gran represtanció dragona: l’Anna, el Carmelo, el Pau, El Toni, el Roger, el Nano i El Pol. Ahhh!! Lí i Jordi gràcies per les fotos i els ànims!!
















El dissabte, també una de les nostres dragones del mes, la Manu a Eivissa va fer 10km!! Una cursa que ens havien regalat els organitzadors: Eusebio i Andoni però que només va poder anar una dragona, atès que tots estaven a l’Alt Empordà.


I el diumenge 26 d'abril mentre molts dragons estaven d'estage, El Rubén i el Miguel Àngel van fer la Triatlon de Peñíscola.



Van fer una bona natació, i un temps molt bo 5h 25 el Rubén i 5h 20 el Miguel. Moltes felicitats a tots dos i a seguir entrenant com fins ara!!