dijous, 15 de setembre del 2011

Aquesta setmana més


Competició: Ens vam precipitar, el paper del Xavi a Cadaqués va ser espectacular, però l’Àlvarez, el Mikel i l’Espriu no s’han quedat curts amb la travessa de 6km a Barcelona (del Vela al Fòrum) Felicitats! Està clar que la nostra primera aparició en públic no va tenir un gran paper a l’aigua (vegeu Triatló del Prat), però mica en mica ha anat sortint el gran nivell dels Dragons en aquest medi. Recordeu que ens encanta compartir el què feu, o sigui que no dubteu en enviar-nos fotos i petites cròniques de les vostres competicions.

Club: Aquesta setmana hem estat fent les donacions, i us enviarem la carta amb tota la info referent a la passada temporada.

Entrenaments: El dissabte a les 9.30 a la Plaça Kennedy ens convocarem per a fer una volta en bici de carretera. Buscarem un circuit per a què puguem fer dos grups, uns que facin més i els altres menys. El grup llarg farà entre 90 i 100km en 3 hores i mitja màxim, serà un ritme exigent. La primera part, però, la podríem fer tots junts. Obrim tema al Fòrum per confirmacions. Entrenament bici I recordeu que també hem quedat per trovar-nos en la cursa de la Mercè CURSA DE LA MERCE