dimarts, 19 de juliol del 2011

Notícies de la setmana. L’últim sopar!

Sopar + entrenament: Estem preparant un acte de tancament de temporada cap a l’octubre o novembre, però de moment us plantegem un sopar d’estiu informal. Com no podia ser d’una altra manera, abans proposarem un petit entrenament, en aquest cas una sessió de natació a la Barceloneta, i després tots a fer un pica-pica per la zona. Ja us enviarem més informació, però us esperem a tots el proper dijous 28 al vespre. Aquí no hi ha excuses d’estats de forma, de diferents nivells, de màsters, de feina... Segur que tothom es podrà escapar per fer una cerveseta o Mojito i aprofitar l’ocasió per coneix-se’ns. Intentaríem no fer-ho gaire tard, és a dir trobar-nos cap a les 8 o 8.30, així que si voleu venir amb fills cap problema. Evidentment podeu venir acompanyats de la parella. Creem un grup al Fòrum per comentar la jugada i per anar confirmant l’assistència (ho necessitem per tancar el pica-pica, si pot ser durant aquesta setmana, millor). Vinga! Aquí no hi podeu faltar!
Ironman: Ja preparant la temporada que ve, ens podeu enviar a bcndragons@gmail.com si teniu previst fer un Ironman durant la temporada 2012. Si fos així intentaríem crear un grup d’entrenament per a preparar aquest important esdeveniment. A més us avancem que tenim un parell de competicions en ment (un triatló olímpic a principi de temporada i un Half a mitjans)


Competició: Una vegada més, força presència groga al triatló de la Vila, tant en categoria masculina com femenina. Moltes felicitats! El següent esdeveniment és el triatló de Banyoles, on està previst que al menys 5 triatletes s’hi desplacin, algú més s’hi apunta? http://bcndragons.blogspot.com/2011/07/supersprint-banyoles-i-sprint-tarragona.html

Entrenaments: Els que normalment organitzem els entrenaments, serem fora aquest cap de setmana, però entre setmana us proposem dues cosetes. Per demà dimecres, sortida a ritme mig per Collserola, uns 25km de rodatge tranquil. Quedarem a la plaça Borràs a les 19.20, pujarem direcció Vallvidrera, després cap a les Planes i a l’alçada de Valldoreix anirem cap a Molins de Rei, per agafar de nou la carretera que va de Molins a Barcelona. Calculem una horeta llarga. Com que és molt justet no farem convocatòria via fòrum, simplement intenteu ser puntuals i qui vulgui que enviï un mail a bcndragons@gmail.com i així el tindrem en compte. L’endemà pels Vallesans hi haurà la ja habitual sortida dels dijous, a les 19.30 davant l’Escola Europa.