dijous, 5 de maig del 2011

Notícies de la setmana, més val tard que mai

Entrenament: Hi ha múltiples activitats aquest cap de setmana, però el que confirmem és sortida en bici de carretera el dissabte a les 8 del matí. Intentarem d’alguna manera seguir la planificació enviada per Tritraining i que ja heu rebut tots via mail. Toca 90 minuts pels de la Olímpica i una mica menys pels que aneu a la Sprint. La volta que acabarem fent la decidirem segons els que siguem, com també el lloc de trobada. Demà divendres al migdia ho tancarem i en penjarem les dades definitives al requadre d’entrenaments que hi ha al Bloc (part superior dreta). De totes maneres s’avisarà també per mail a tots aquells que confirmeu via doodle. El pla és fer algun “port” de Collserola tots junts i a ritme del més lent (és a dir esperarem a tothom) i una vegada avall es crearan dos grups, un més lent que tornarà (fent una volta de 30km) i un que seguirà per fer una volta entre 60 i 80km a ritme mig-alt (que cal entrenar!).
Solidaritat: Hem iniciat mitjancant aquest link, un esdeveniment solidari amb la participació al Half Challenge Calella  a finals de mes per part dels membres del Club en Xavier Pérez, Sergio Soriano i jo mateix, ja que som un Club Solidari amb la FUNDACIÓ CAICO. Adjuntem el link directe: http://www.migranodearena.org/xavigarcia-2 per si voleu fer algun donatiu per aquesta Fundació!
Competicions: Aquest cap de setmana, un dels Dragons, el Coke, participarà en la trail walker intermón oxfam, es tracta de recórrer 100km en menys de 36 hores i per equips. Ja han fet una important feina prèvia recaudant més de 1.500 euros, ara toca la part física, que és arribar a destí. Segur que ha de ser espectacular i una bona experiència conjunta. Destaquem també que Rockstar els acompanyaran en aquesta travessa aportant llaunes del Rockstar tradicional i el de Mango que segur que els donarà energia i els farà estar ben desperts durant la part nocturna i final. Molta sort!!!

Us adjuntem la ruta per si algú viu per allí que els vagi a animar. Sortiran a les 9 del matí.
Triatló Cross d’Extremandura: Com us vam anunciar l’Andrei ha participat en aquesta prova ITU, durant aquest cap de setmana us penjarem la seva crònica en dues parts, ja veureu que la prèvia és tan o més interessant que la pròpia competició.

Presentació avui del Repte i Cursa Half triatló de Berga per SBR: Avui dijous a les 19:30h, presentaran a SBR la tri que es farà al Setembre del Sailfish Triatló de Berga, us recomanem que vingueu i tindreu informació de primera mà d’aquesta cursa de llarga distancia, i el repte que hem preparat per la gent que vulgui fer un grup d’entrenament amb el objectiu de fer aquesta cursa.