dimarts, 19 d’abril del 2011

Notícies de la setmana… santa

Competicions 1: Molts heu demanat si prepararem competicions junts. Al marge de la de les Angles al juliol, que volem organitzar amb viatge inclòs, també assistirem a la triatló Sprint de Mataró. Les raons són diverses: hi col·labora una de les botigues que ens ha donat suport des del principi, SBR, és una de les tris més ben organitzades del circuit, si no ho han canviat, en la natació surt tothom a l’hora (això és una mica dur a nivell de cops i tal, però en canvi permet viure una sortida espectacular) i finalment els circuits de bici i running són totalment plans, el què permet anar molt ràpid. Serà el 5 de juny, i per tant el neoprè serà recomanable però no imprescindible.
Competicions 2: Ja estem inscrits junt amb, de moment, 70 equips més a la triatló del Prat d’aquest dissabte. Al final hem fet un equip de 6 que superarem la natació com podrem, farem una bona bici, tot i que no hem entrenat prou els relleus, i ho donarem tot en el running. Per qui vulgui venir serà un bon espectacle, sens dubte.


Atenció al detall de les inicials de l’equip: CCFFMM
Equipacions: Just després de Setmana Santa arribaran totes, tant les de Magic com les de ChampionSystem, confirmat!
Entrenaments: No hi haurà res oficial preparat.
Tritraining i Half de Berga: El nostre entrenador ha arribat a un acord amb la Sailfish Triatló B de Berga per a col·laborar realitzant entrenaments en aigües obertes per tal de preparar aquest triatló B del 25 de setembre.