dimarts, 1 de febrer del 2011

Notícies de la setmana

TOOLS BARCELONA: L’empresa Tools volen donar-nos a conèixer la seva activitat, a l'hora que proposar-nos certes ofertes com a membres del club. Treballen el què s’anomena MAT (MUSCLE ACTIVATION TECHNIQUES). Les tècniques d’activació muscular pretenen corregir els desequilibris musculars amb l’objectiu de millorar la connexió neurològica entre els sistemes muscular i nerviós. MAT optimitza les prestacions del sistema muscular per donar-li les màximes capacitats de control i estabilitat sobre les articulacions.
Ens proposen una sessió informativa i pràctica pel proper divendres 18 de febrer. Apunteu-vos la data. De moment podeu consultar el seu web, i en breu us confirmarem tota la informació referent a aquesta activitat.
Entrenament setmanal: Teniu tota la informació, com sempre, al requadre de la part superior dreta del bloc. A partir d’ara us recomanem que aneu seguint aquest "taulell". El circuit d’aquesta setmana és una volta d’uns 600 metres en forma de 8 pel Parc Cervantes, amb dues pujades de 100 i 150 metres. Al final de cada volta pararem, o sigui que podeu pujar al ritme que considereu adequat (tothom hi tindrà cabuda). Si arribeu tard, comenceu a rodar pel Parc, ja que els que hi siguem a les 7 anirem a fer una volta d’uns 3kms per escalfar (fins a les 19.20). També hem proposat per dissabte una tirada llarga matinera (a les 7) i la primera sortida ciclista el diumenge (a les 10.30).
Gran paper a la Mitja de Barcelona: I preludi d’una espectacular actuació dels Dragons a la Marató de la Ciutat. Està clar que molts de nosaltres estem trencant barreres, marques com baixar de 1.30, 1.40 o dues hores ja són objectius perfectament assolibles. No sé si m’he deixat algun Dragó d’incògnit però tenim un podi format per: Capi en primer lloc amb un temps de 1.22.22, Coke en segon, millorant molt la marca i deixant el crono en 1.25.59 (això és calcular) i en tercer lloc, el recent incorporat Mikel amb un temps de 1.27.15. Aprofitem per homogeneïtzar la manera d’inscriure’s a les proves: en l’apartat de Club poseu tots Barcelona Dragons Triathlon. Ara que comencem a competir, recordem que el bloc és de tots i per tant si voleu penjar cròniques del què feu, seran molt benvingudes.
Samarreta de regal en producció: La samarreta tècnica que us donarem a tots els Dragons per a ser membres d'aquest fantàstic Club ja està en la cadena de producció i si no estem equivocats en una setmana o 10 dies les tindreu.


Triatló Sprint conjunt: Molts Dragons ens heu demanat de buscar un triatló en què debutar o simplement compartir alguna prova. Estem valorant fer un cap de setmana triatlètic al juliol, però abans hem d’acabar d’escollir entre la sprint de Sitges o la de Mataró. Probablement tirarem cap a Mataró que és una mica més tard (primer cap de setmana de juny, i per tant l’aigua estarà més calenta). De totes maneres el calendari d'estiu estarà plè d'activitats que podrem compartir, ja us anirem dient!
Duatló i triatló de Carcassonne: Hem rebut informació referent a aquesta prova, i ens ha semblat prou interessant per a compartir-la. El 20 de març es celebra una duatló i el 17 i 18 de setembre, al més pur estil francès, es celebraran: un triatló supersprint, un sprint i un interessantíssim Half. http://www.triathlondecarca.com/
Seguim coneixent-nos: Després d’un període en què ens vau enviar força qüestionaris, ara estem una mica parats, així que us animem a què seguiu enviant-nos les vostres respostes juntament amb alguna foto competint. Per tenir les preguntes, feu un copiar i enganxar de qualsevol dels que ja hagin penjat la seva presentació.


Presentació del REPTE SBR- HALF CHALLENGE CALELLA: El Club SBR proposa un pla d'entrenament des de mitjans de febrer fins a la data del Half. Inclou:
- Plà d'entrenament personalitzat de tres mesos i mig de duració
- Sessions d'entrenament en grup supervisades per l'entrenador
- Cada dimarts a les 20h; Circuit de Catalunya de Montmeló (Ciclisme)
- Cada divendres a les 20h; Diferents grups a Mataró i Barcelona (Cursa a Peu)
- Dissabtes amb convocatoria previa (Controls de Natació, Ciclisme, Test Neoprens)
- Material que s'entrega; Samarreta entrenament, Maillot i Culotte Ciclisme.
- Descomptes en la inscripció del Half Challenge
- Descomptes en proves d'esforç a Sport Area
- Pack's d'allotjaments per familiars a Calella
Entrenador: Miquel Blanchart
Organitza SBR i Siksports
Preu: 40€ Mensuals (Per clubs de mes de tres integrants 30€)
Duració: Del 15 de Febrer, fins al 29 de Maig (El mes de Febrer només es paga la meitat)
Inscripcions / Informació: info@SBRstore.com, Telf: 93 7551813 (Vía Sergia 69)

3 comentaris:

Xavi Radresa ha dit...

Bona tarda !

M'ha encantat el vostre blog, ja que personalment m'estic començant a aficionar al món del triatló.

Prometo seguir-vos i perquè no venir a entrenar un dia amb vosaltres !

Mikel ha dit...

Avui he escrit un e-mail a la Marató de Barcelona, per veure si em poden incloure a la inscripció com a Dragó. Un dragó més per la Marató¡¡¡

Això pinta bé, salut a tothom¡¡¡
Mikel

Pau ha dit...

Xavi, vine a entrenar quan vulguis, i a veure si et convencem per a què t'apuntis amb els Dragons!!! A més si veus la llista de Dragons, de Xavis n'hi ha a patades!
Mikel, segur que t'ho canvien, i animo a la resta a que ho feu.