dijous, 10 de febrer del 2011

MUSCLE ACTIVATION TECHNIQUES (M.A.T.)

A través del Xavi Espriu, hem aconseguit que els del TOOLS ens ensenyessin de què es tracta la MAT, tant teòricament a través d'una xerrada sobre el què fan, com a la pràctica, fent-nos una petita sessió.
No podem deixar d'aprofitar aquesta ocasió, a més de conèixer una nova manera d'afrontar entrenaments, lesions i sobrecàrregues serà interessant per a resoldre qualsevol dubte personal referent a la nostra musculatura. Cal, però, que siguem un grup prou nombrós per a tirar-ho endavant, és per això que més que mai us demano que confirmeu assisténcia (però també NO assistència, entrant el nom però no clicar l'acceptació). Veniu vestits d'esport (o en tot cas porteu roba per canviar-vos) perquè sortint d'allí farem l'entrenament dels Divendres!
http://www.doodle.com/mdqmqvzuhzenbvef
MUSCLE ACTIVATION TECHNIQUES (M.A.T.)

Tècnica revolucionaria per alliberar-te dels dolors associats als desequilibris musculars. Única tècnica en el món que busca solucionar el dolor crònic o agut restablint el bon funcionament del sistema neuro-muscular. La millor opció per optimitzar el teu entrenament i així incrementar el teu rendiment. M.A.T predisposa a la teva musculatura per treure-li el màxim rendiment a la vegada que l’allunya de la lesió.

Objectiu: apropar-vos als beneficis que aporta “MUSCLE ACTIVATION TECHNIQUES” al rendiment esportiu, centrant-nos específicament en la seva aplicació al món de la triatló.

Dia:                             proper dia 18 de febrer
Hora:                          19:00
Lloc/com arribar:     C/ Àngel Guimerà nº 2 local. Per com arribar consultar www.toolsbarcelona.com
Ponents:
Genís Caparrós: activador muscular en actiu i gerent i propietari de l’empresa “TOOLS Activació y Reforç Muscular”
Carlos García: especialista en activació muscular
Anna Chico: especialista en activació muscular

Per a més informació sobre nosaltres consulta la nostra pàgina web: