dimarts, 25 de gener del 2011

Sedentaris i els seus entrenaments

Aquesta entrada està especialment dedicada a aquells que voleu treballar més específicament el tema del running. I és que en la nostra voluntat d’arribar a acords que beneficiïn als Dragons hem estat parlant amb els Capos dels Sedentàris per a arribar a un acord de col·laboració.
Ells realitzen un entrenament setmanal de running els dilluns a les 8 per la zona del fòrum amb el Marc Hurtado on treballen tant la resistència, la velocitat com la tècnica del running. Ens han conviat, durant el mes de febrer i principis de març a provar-ho de manera gratuïta i veure el bon ambient que hi ha i la qualitat dels seus entrenaments. És per això que tot Dragó, identificant-se com a tal, hi podrà anar.
A la vegada, pels que volgueu anar-hi de manera regular, tenen una quota única de només 60 euros l’any, i s’intentarà fer entrenament tant de ruta com de pista. És un bon complement als nostres entrenaments de divendres, que tot i ser dirigits per un entrenador personal de triatló com és el Xavi A. no perden l'objectiu principal que és trobar-nos un dia i passar-nos-ho bé. No desaprofiteu la invitació que ens han fet i valoreu si hi voleu seguir anant durant tot l'any.
A nivell de club, col·laborarem per a què hi pogueu anar alguna sessió extra, tot dependrà del pressupost que disposem, però a mode de resum, podem dir que:
1)      Entrenament de running setmanal, a les 20 hores de cada dilluns, sortint de Runnersworld.
2)      Possibilitat de prova durant les pròximes 4 o 5 setmanes.
3)      Quota anual de 60 euros per a tots aquells que volgueu entrenar específicament el running amb un entrenador com el Marc Hurtado.
Aprofitem aquesta entrada per comentar que aquest divendres hi ha el primer clínic de SBR i per tant estem valorant la possibilitat de traslladar l’entrenament a dijous.