divendres, 11 de novembre del 2016

Dragons Kids 2016

El passat més d’octubre es va disputar la cinquena edició dels Dragons Kids. Vam canviar el “terreny de joc” per buscar un recorregut on des del punt de sortida i arribada puguéssim veure els nens i la veritat és que va ser tot un èxit.

Com que més val una imatge que mil paraules us pengem fotos. Expliquen bé l’alegria dels nens i la raó per la qual sabem que no serà l’últim Dragons Kids.
Agraïm una vegada més a DAMM el suport rebut des del primer dia.

Moltes gràcies també als organitzadors i pares que ens van ajudar.

Especialment al Nacho per proposar-nos el lloc, i a la Lídia, el Miguel Ángel i al Ruben per guiar als nens en els punts complicats. 








Més fotos a: https://goo.gl/photos/JK7wuUhaFHkUdq6x9
 

1 comentari:

Unknown ha dit...


Howdy I am so grateful I found your website, I really found you by accident, while I was browsing on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent b. yahoo mail sign in