dilluns, 14 de setembre del 2015

Triatló Salfish de Berga!!

i amb Berga quasi acabem temporada,.....






El triatló Sailfish de Berga estava en el calendari com a una data important per a tots els dragons participants on tots van ser FINISHERS.
Ja sigui per tancar la temporada de triatló per la Judith, el Jordi. l 'Álvaro i el Miguel, com per sumar més Km's pel Toni de cara als seus pròxims reptes "traileros", tornar a competir desprès d'una lesió en el cas del Pol o com a últim examen abans del dia D pel Rubén.
Comencem per ordre alfabètic:
L'Àlvaro arribava al seu primer Half desprès d'haver-lo preparat a consciència, i com tot, el treball ben fet té la seva recompensa: un bon temps i un somriure per acabar. Felicitats! i l'any vinent a afiançar la distància.


El Jordi segueix on fire i cada vegada més ràpid i millor; quasi "45 minuts menys reals de l' any passat" Estem segurs que el secret està en el sopar del dia anterior perquè no va aparèixer a la pasta party. Segons declaracions en exclusiva: "L'any que ve torno".



Què dir de la Judith, sempre amb un somriure i amb ganes de festa desprès d'acabar. Sense paraules, a més a més amb un "tiempasu".














El Miguel portava dies apel·lant a l'excusa #24 dels triatletes: "tengo un proceso estomacal que no se yo..." ;). Per desgracia era més que una excusa i ho va pagar durant el run. Però com no podia ser d'altra manera i sent fidel a la seva tradició: FINISHER. Dir també que va fer una natació excepcional molt per davant de la mitja.



El Pol tornava a la competició després d'una sèrie d'infortunis que l'han tingut apartat tot l'estiu dels entrenaments i encara amb ferides. Patint com mai però lluitant com sempre, només ens queda treure’ns el barret i dir: “Olé tus ....”































Pel què fa el Rubén, Berga era una data clau de cara a l´ IM. La pressió del Martí va fer efecte i s’hi va deixar l’ànima. Va costar agafar el ritme al run, però la presència del Toni en la segona volta va facilitar les coses.






                                                        

I ja per acabar, però no menys important, el Toni. En la seva línia, recuperant a la bici tot el perdut a la natació i després fulminant a tots els rivals al run. Podem sentir encara els plors de tots aquells triatletes amb “cabres” després que el Toni els hi arrenqués les enganxines a l´avançar-los.






Menció especial als incansables supporters: Dulce, Montse, Nano, Ale (dona del Miguel) + Family i Isa (que tot i ja no ser dragona va estar allà com la que més).

Disculpes per no poder haver ofert als socis les competis durant el mes de juliol i agost!!

i ara ja de volta a la normalitat, amb un dels nostres dragons, el Jordi Crespi que ja ha creuat l'estret avui dilluns fent 20km en 5h i a l'espera que el 2n grup amb el Martí Colet ho pugui fer en breu,...

Però això ja serà la setmana vinent!!!

Nois a seguir treballant i no oblideu que els Dragons Kids estan molt a la vora!!

Força Dragons!!