dimarts, 2 de juny del 2015

Quin cap de setmana de competis!!!

Els Dragons estem on fire! I aquest mes de juny hem començat amb força! A Palma de Mallorca, ni les meduses ni les corrents han fet que Sa Dragonera es resistís!! 9500 metres a la saca pel Martí i el Crespi! Nois si seguiu això creuar l’estret se us farà curt!!































Judith per tu no hi ha paraules que descriguin  l’esforç i la voluntat que hi estàs posant!! Ets una crack!!






I la nostra dragona del mes la ProOlivares s’ha estrenat en el món de la Triatló i ho ha fet a la de Mataró i amb una de les nostres super trailwalkers: la Manu!! Moltes felicitats noies!! Ho heu fet suuuuupeeer!!! I a vosaltres Toni, Lí i Jordi felicitar-vos per la super tasca de supporters!!






I el Rubén i el Paradell han fet una de les clàssiques en el nostre Club, la Half de Salou. Rubén quin any portes! Segueix així que l’Ironman cada vegada està més a  prop! I la teva cara Jordi diu molt: segur que les sensacions van ser d’allò més bones!




La Montse l’Aqua Challenge de Salou, al seu medi com sempre la Montse és de les millors!!






I la Montse Torrent ha debutat a Salou amb la distància short!! Amb aquest cara de felicitat segur que vas gaudir d'allò més!! Moltes felicitats!



Moltes felicitats a tot i recordeu enviar fotos de les competís al mail o publicar-les a Dragons!! Sinó només se us pot mencionar. Moltes gràcies!




Força Dragons!