dimarts, 18 de març del 2014

marató de Bcn: competis de la setmana

Aquest diumenge hem viscut una de les competis (personalment ja no es ni competició, sinó mes una "festa") més emotives de l'any a Barcelona: La Marató.

Encara amb la resaca del gran dia, i sense voler oblidar-nos a ningú, felicitem a tots els Finishers d'aquell matí: en Coke, en Jaume, Carles, Charly, Martí, Lorena, Alvaro, la Isa, el Jag i Bea. La Patrícia, ex dragona, també hi era.

Agraïm també a les fantastiques llebres com en Capi, en Nano, Jag, Crespi, Joako, Sheila, Roger, Toni i com no, la dragona del mes, la Manu...així com tots i cadascun dels dragons/es que van sortir al carrer per animar ben fort als herois. Tot això, ens fa sentir orgullosos de pertanyer a un club així.


Us deixem l'enllaç al blog de l'Alvaro i el seu debut a la Marató. Moltes felicitats!!!! (a mida que en tinguem més us les farem arribar)

http://transicionestri.blogspot.com.es/2014/03/zurich-marato-barcelona-2014.html




I no ens volem oblidar dels guapissims nois (estrenant equipació)  que van participar a la cicloturista Ports del Maresme. Moltes felicitats Mikel, Borjita, Borja, Sergi, Dani, Leo, Rubén, Sandro i Xavi així com l'Ivet !!!!



Crònica del Carles: http://carlesvidal66.blogspot.com/2014/03/marato-de-barcelona-2014-feina-feta.HTML
Crònica de la Bea: http://www.ironpanic.com/2014/03/marato-de-bcn-2014-autopista-hacia-el.HTML
I crònica del Joako sobre la Isa: http://talesfromthepenaltybox.blogspot.com/2014/03/maraton-bcn14-la-de-isa.html

1 comentari:

Ana ha dit...

¡Grandes! Felicidades!!!