dimarts, 7 de maig del 2013

orgull de dragons aquest capdesetmana

Aquest ha estat un capdesetmana que com a club ens hem sentit especialment orgullosos al veure la massiva participació dels nostres components en un triatló distància half ironman i sent tots finishers, tant els participants individuals com els equips de relleus (fent una molt bona tercera posició femenina l'equip de les noies format per les Isa's i la Judith) de l'Extreme Man Salou 2013.

Felicitar als finishers Borjita, Joako, Sandro, Leo, Jordi, Martí, Borja Barenys, Toni, Lidia i Anna i els equips formats per l' Aleix, Imma i Roger, Isa's i Judith, Sheila, Helena i Katia

Agraïr a tots els suporters que van desplaçar-se fins Salou per donar anims als nostres nois. Orgull de club

dragons al complet moments previs a iniciar-se la prova



Però no tot va ser triatló i la Nuria i l' Albert van participar a la Marató Trail de Cap de Creus, finalitzant la Nuria en 6a posicio femenina. Moltes felicitats!!!!!







L'Ana Pozo i en Sergi van participar a la Cursa de Muntanya del Papiol de 10 kms i un desnivell de 400 metres quedant la 2a femina absoluta i primera senior. Moltes felicitats a tots dos.

I així, aprofitem per recomanar que mireu els blogs enllaçats al costat d'alguns dels protagonistes del capdesetmana i així veure de primera mà la seva experiència.

Salut i força dragons





1 comentari:

Ana ha dit...

¡Vaya fotos mas chulas las de la maraton trail Cap de Creus! Me quito el sombrero, me parecen de una dificultad inasequible para mí! ;)