dilluns, 29 d’abril del 2013

Competicions del capdesetmana, tot i la pluja

Aquest capdesetmana, tot i el mal temps, els Dragons hem estat força actius tot i que algunes proves no s'han pogut celebrar en la seva totalitat.

Dissabte la Manu va realitzar la trail Marató de la MTBCN sortint de Sitges i empreant unes 8 hores on va fer front a la pluja i el mal temps, així com l'esforç de la propia prova superant un exigent recorregut amb desnivell considerable


Manu a MTBCN

Anna a Monegros
Dissabte també es va celebrar la mítica prova en BTT dels Monegros by Orbea en dues distàncies, 120 kms i 82 kms, i aquí la representació dragona va venir de la mà del David Gonzalez Boza, l'Helena, l'Anna Chocspread i en Miquel Recober, on, després de molts dubtes sobre el temps, van gaudir d'un dia sense pluja i amb bastant de sol, això si, amb molt de vent.
L'experiencia del Miquel ens diu que va ser una prova llarga i dura, de 7 hores i on la segona part es va complicar pel vent en contra i la sobrecàrrega als quadriceps que ja anaven carregats per les hores pedalejant, però li queda el record d'una molt bona experiencia i les ganes d'esperar fins l'any vinent per tornar a participar de nou i millorar la marca i les sensacions. L'Anna per la seva banda, malgrat les 4 punxades va fer 5 hores.



Per la nit, també dissabte, i de nou sota la pluja, es va celebrar la cursa nocturna de l' Hospitalet i aquí van estar presents l' Anna en els 5kms i en Jag, Victor i el Martí fent els 10kms. Felicitats a tots per les seves marques.

Diumenge, per acabar el capdesetmana intens, en Sandro va realitzar el running de 8,5kms després que la triatló de Blanes quedés suspesa per les baixes temperatures de l'aigua i la pluja constant, i la Lidia, amb un parell de...motius, va realitzar la travessia del pantà de Siurana sota la neu nedant 1km a una temperatura exterior de 0ªC i una temperatura de l'aigua una mica mes calenteta. Aquí teniu la seva crònica


Sandro al running de Blanes

Lidia desafiant el mal temps


Felicitats a tots els dragons/es per assolir els seus reptes i la setmana vinent, molt mes

1 comentari:

Pau ha dit...

Moltes felicitats a tots, uns per èpica i el Sandro tot i que va fer una mariconada, atenció a l'estilazo de totes les fotos. Sandro model dels Dragons!!!!